В АП ініціювали розслідування щодо плагіату у виступі Зеленського

Читать на русском
Заступник глави Адміністрації президента Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування про ідентичність фрагментів виступу Володимира Зеленського в Брюсселі і виступ Петра Порошенка на з'їзді партії Європейська солідарність.

Заступник глави Адміністрації президента Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування про ідентичність фрагментів виступу Володимира Зеленського в Брюсселі і виступ Петра Порошенка на з'їзді партії «Європейська солідарність».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу АП Facebook.

«Попередньо встановлено, що працівники МЗС України, які готували тези для брифінгу президента Володимира Зеленського, паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка», - йдеться в повідомленні.

Також в Адміністрації президента зазначили, що зміст і порядок денний переговорів Зеленського з керівниками ЄС і НАТО формувалися співробітниками адміністрації президента. Представники попередньої влади не мали впливу на запитання, які глава держави обговорював з європейськими партнерами і друзями України.

«У разі підтвердження приватного співробітництва державних службовців МЗС з Петром Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні і кадрові висновки», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що прес-секретар п'ятого президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко звинуватив чинного главу держави Володимира Зеленського у плагіаті. Зеленський заявив,що Україна в ЄС - це «смерть російського імперського проекту».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: