Ле Пен висунули нове звинувачення: цього разу – в плагіаті

Читать на русском
Кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен підловили на плагіаті промови її колишнього конкурента на виборах Франсуа Фійона.
Марін Ле ПенФото з відкритих джерел

Кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен підловили на плагіаті: в одному зі своїх виступів вона нібито використала фрагменти промови свого колишнього конкурента Франсуа Фійона.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на ВВС.

Мається на увазі промова, яку Ле Пен виголосила в понеділок, 1 травня. У ній вона використовувала відразу кілька уривків із промови іншого кандидата в президенти Франсуа Фійона, який проголосив її напередодні першого туру виборів.

Голова партії Ле Пен пішов у відставку після трьох днів роботиТимчасовий лідер партії Національний фронт кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен пішов у відставку.

YouTube-канал Ridicule TV опублікував обидві промови для того, щоб користувачі інтернету могли їх порівняти. Відзначається, що особливо схожі три фрагменти звернень політиків.

Разом із тим, в очолюваному Ле Пен «Національному фронті» виправдовуються: мовляв, таким чином політик зробила «кивок» у бік Фійона.

Нагадаємо, за результатами підрахунку голосів у першому турі виборів Франції лідирує Еммануель Макрон. Нещодавно він окреслив свою позицію щодо ЄС, зазначивши, що, якщо Євросоюз не проведе реформи, на нього неминуче чекає Frexit.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: