Цеголко звинуватив Зеленського в плагіаті промови Порошенка

Читать на русском

Прес-секретар п'ятого президента Петра Порошенка звинуватив Володимира Зеленського у плагіаті й говорить, що той поцупив частину промови ексглави держави.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook написав речник екс-президента Святослав Цеголко.

«Новий президент Зеленський поцупив цілий абзац із виступу Петра Порошенка на з'їзді партії «Європейська солідарність». Приємно, що Володимир прислухається до Петра Порошенка. Але крім коректора варто найняти й спічрайтера», - порадив він.

Цеголко стверджує, що Зеленський вкрав у Порошенка фрагмент промови, яку озвучив під час зустрічі з головою Євроради Дональдом Туском у Брюсселі.

«Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі», - сказав Зеленський 5 червня.

Речник Порошенка прикріпив до допису відео з частиною промови Порошенка від 31 травня.

«Україна в Європі – це смерть російського імперського проєкту. Ба більше – потужний удар по російському авторитаризму, це шлях до демократичних змін в Росії, на всьому пострадянському просторі» - заявив Порошенко, виступаючи 31 травня на першому з'їзді партії «Європейська солідарність».

Нагадаємо, сьогодні в Брюсселі Володимир Зеленський заявив, що членство України в Європейському союзі призведе до краху імперського проекту Росії.

Він також провів ряд зустрічей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: