Вакарчук представив ще двох членів своєї партії

Читать на русском
Партія музиканта Святослава Вакарчука Голос призначила своїм програмним директором Павла Кухту, а заступником керівника виборчої кампанії - Ярослава Залізняка.

Партія музиканта Святослава Вакарчука Голос призначила своїм програмним директором Павла Кухту, а заступником керівника виборчої кампанії - Ярослава Залізняка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Радіо Свобода.

Хто увійде до «Голосу»: у Вакарчука озвучили 10 вимогУ команді Святослава Вакарчука розповіли, хто увійде в його політичну партію Голос, яка візьме участь у дострокових виборах до Верховної Ради.

Кухта - екс-заступник голови Стратегічної групи радників по підтримці реформ (SAGSUR) при Кабміні. У партії назвали його фахівцем в області фіскальної політики, бюджетного процесу та пенсійної реформи. Також він працював у стратегічній групі радників з підтримки реформ.

Железняк - член SAGSUR, радник зі зв'язків з органами державної влади. У 2015-2018 роках був радником міністра економічного розвитку та торгівлі України, а в липні 2017 - призначений радником прем'єр-міністра зі зв'язків з парламентом.

Нагадаємо, 16 травня на Старокиївській горі у Києві Вакарчук оголосив, що йде на парламентські вибори, представивши свою партію Голос.

За його словами, партія Голос йде у парламент, щоб «знищити стару політику і створювати політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни». В інтерв'ю НВ він уточнив, що його рішення є остаточним і на нього «ніщо не може вплинути».

Також Вакарчук представив свою команду. До неї увійшли екс-заступник міністра економіки Юлія Клименко, виконавчий директор Transparency International Ярослав Юрчишин, ветеран боїв за Донецький аеропорт Андрій Шараскін з позивним Богема, професор кардіології Юрій Соколов та екс-виконувач обов'язків голови Одеської ОДА Соломія Бобровська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: