У БПП прокоментували можливу співпрацю з партією Вакарчука

Читать на русском
Фракція Блок Петра Порошенка допускає співпрацю з партією Голос співака Святослава Вакарчука.

Фракція «Блок Петра Порошенка» допускає співпрацю з партією «Голос» співака Святослава Вакарчука.

Як пише «Слово і Діло», про це у кулуарах Верховної ради заявила представник президента Петра Порошенка у парламенті Ірина Луценко.

Для кого Вакарчук стане конкурентом та що буде інтригою?Святослав Вакарчук, лідер гурту Океан Ельзи, збирається йти на парламентські вибори зі своєю командою. 16 травня співак презентував свою партію Голос.

«Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламенті вибори. Ну, ми будемо конкурувати як претенденти на присутність у Верховній раді», - сказала вона.

«Якщо ми зайдемо, а ми точно заходимо – на це вказують всі соціологічні дослідження, і Святослав Вакарчук не тільки співатиме, а й пропонуватиме щось суспільству і зайде в парламент, і його курс буде співпадати з нашим курсом, то ми, звичайно, будемо пропонувати йому входити в якусь конструктивну співпрацю», - підсумувала Луценко.

Нагадаємо, 16 травня музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії «Голос» і намір балотуватися у Верховну раду на осінніх виборах.

Він відзначив, що продовжить концертну діяльність, навіть якщо стане народним депутатом. Раніше співак заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні.

Експерти розповіли «Слово і Діло», чому не всі молоді, нові та перспективні мають шанси на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: