У Вакарчука розповіли, коли ухвалили рішення йти до Ради

Читать на русском
Ярослав Юрчишин заявив, що рішення про те, що політсила балотуватиметься до Верховної ради, ухвалили ще перед першим туром виборів президента.

Член партії «Голос» Святослава Вакарчука Ярослав Юрчишин заявив, що рішення про те, що політсила буде балотуватися до Верховної ради, ухвалили ще перед першим туром виборів президента.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Громадське».

Для кого Вакарчук стане конкурентом та що буде інтригою?Святослав Вакарчук, лідер гурту Океан Ельзи, збирається йти на парламентські вибори зі своєю командою. 16 травня співак презентував свою партію Голос.

«Фактично, сама пропозиція долучитися до політичного руху й до політичної партії остаточно оформилась недавно. Це питання місяця-півтора. Тому до сьогоднішнього ранку, як і всі, остаточне рішення трималось в інтризі, а насправді рішення було прийняте фактично ще перед першим туром президентських виборів, єдине ми визначалися з тактикою», – сказав він.

За його словами, переговори про приєднання до партії ведуться з великою кількістю людей.

«Сьогодні ключове завдання було оголосити плани Святослава і плани тої команди, яка буде формувати політичну силу, тобто фактично основу роботи. Чи було завдання показувати людей, які вже відомі? Ні, не планувалося. Тому що, якщо у них є бажання долучатись і співпрацювати — не важливо коли вони долучаться», – сказав він.

16 травня на Старокиївській горі в Києві Вакарчук оголосив, що йде на парламентські вибори, представивши свою партію «Голос».

За його словами, партія «Голос» іде до парламенту, щоб «знищити стару політику й створювати політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни».

Також Вакарчук представив свою команду. До неї увійшли екс-заступниця міністра економіки Юлія Клименко, виконавчий директор Transparency International Ярослав Юрчишин, ветеран боїв за Донецький аеропорт Андрій Шараскін із позивним «Богема», професор кардіології Юрій Соколов та екс-виконувачка обов'язків голови Одеської ОДА Соломія Бобровська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: