Вакарчук назвав головну мету в політиці

Читать на русском
Своїм головним завданням як політика Вакарчук вважає звільнення громадян України, які незаконно перебувають в ув'язненні.

Своїм головним завданням як політика лідер партії «Голос», музикант Святослав Вакарчук вважає звільнення громадян України, які незаконно перебувають в ув'язненні на території РФ.

Про це Вакарчук заявив у коментарі журналістам, пише «Інтерфакс-Україна», передає Слово і Діло.

«Ми зробимо все, щоб якомога швидше і політв'язні, і військовополонені повернулися додому. Я бачу в цьому своє персональне завдання», - заявив музикант.

Він розповів, що кілька тижнів тому на концерті в Одесі батько українського військовополоненого моряка Віктор Сорока одягнув йому на руку браслет, який би не давав забути, що в ув'язненні в РФ перебувають українські громадяни.

«Я не знімаю цей браслет, і він мені кожен день нагадує, заради чого я маю йти сьогодні до Верховної Ради - для того, щоб такі люди, як Василь Сорока, Олег Сенцов та інші якнайшвидше повернулися додому, живими і неушкодженими», - пояснив Вакарчук.

Нагадаємо, 16 травня музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії «Голос» і намір балотуватися у Верховну Раду на виборах.

У «Голосі» заявили, що у політсили є 10 вимог до кандидатів у нардепи, за якими буде формуватися виборчий список для участі у парламентських виборах.

Лідер партії Святослав Вакарчук заявив, що його партія не візьме жодної копійки від олігархів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: