Вакарчук розповів, хто фінансує його партію

Читать на русском
Лідер партії Голос Святослав Вакарчук заявив, що передвиборну кампанію його політсили фінансують десятки заможних людей, в тому числі і він сам.

Лідер партії Голос Святослав Вакарчук заявив, що передвиборну кампанію його політсили фінансують «десятки заможних людей», в тому числі і він сам.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі Свободи слова на ICTV.

Партія «Голос»: чи готова команда Вакарчука до парламентських виборів16 травня на Старокиївській горі в Києві Святослав Вакарчук представив свою політичну партію Голос. Перспективи оцінили експерти.

«Уже сьогодні у нас є десятки досить заможних людей, але які дуже далеко від олігархів, які чесно заробляють на свій шматок хліба і мають якийсь бізнес і готові нас підтримувати і підтримують в даний момент», — сказав лідер Голосу.

Він додав, що вкладає в кампанію і свої гроші.

Вакарчук запевнив, що його партія не буде звертатися до олігархів «або тих, кого вважають олігархом».

«Ми точно не збираємося брати жодної копійки ні в одного з олігархів, або тих, кого вважають олігархами, бо я вважаю неприпустимим говорити про боротьбу з олігархами, а потім приходити і брати у них гроші», — заявив він.

Він переконаний, що передвиборна кампанія буде коштувати «в рази менше», якщо робити її «по чесному і ефективно».

Нагадаємо, 16 травня на Старокиївській горі в Києві Вакарчук оголосив, що йде на парламентські вибори, представивши свою партію Голос.

За його словами, партія Голос йде в парламент, щоб «знищити стару політику і створювати політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни «. В інтерв'ю НВ він уточнив, що його рішення є остаточним і на нього «ніщо не може вплинути».

Також Вакарчук представив свою команду. До неї увійшли екс-заступник міністра економіки Юлія Клименко, виконавчий директор Transparency International Ярослав Юрчишин, ветеран боїв за Донецький аеропорт Андрій Шараскін з позивним Богема, професор кардіології Юрій Соколов і екс-виконувач обов’язків голови Одеської ОДА Соломія Бобровська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: