Вакарчук розповів про склад своєї партії

Читать на русском
Співак Святослав Вакарчук заявляє, що його партія буде пропонувати нові кардинальні рішення, які інші люди ніколи не пропонували.

У списку партії співака Святослава Вакарчука Голос на парламентських виборах не буде нинішніх народних депутатів.

Про це пише «Слово і Діло».

Партія «Голос»: чи готова команда Вакарчука до парламентських виборів16 травня на Старокиївській горі в Києві Святослав Вакарчук представив свою політичну партію Голос. Перспективи оцінили експерти.

«Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи виборів справжніх змін, і ми будемо робити їх самі. Тому наш список, я вважаю і буду пропонувати це партії, має повністю складатися з людей, серед яких немає нинішніх народних депутатів», - сказав Вакарчук в ефірі ТСН у неділю, 19 травня, ввечері.

На його думку, важливо, щоб люди розуміли, що партія пропонує «нові кардинальні рішення, які інші люди ніколи не пропонували».

«Є багато чудових народних депутатів, у яких можуть збігатися з нами погляди. Я впевнений, що на мажоритарних округах вони з успіхом переконають своїх виборців за результатами їхньої роботи за 5 років», - додав Вакарчук.

Відповідаючи на запитання, чому він не брав участі у виборах президента, музикант сказав: «Я вважаю, що сьогодні місце, де відбуваються справжні зміни, що стосуються українських громадян, їхнього добробуту, боротьби з корупцією, вільної економіки, всіх інших важливих речей, відбуваються в парламенті . Тому я, не вагаючись, вирішив іти на вибори в парламент».

Він також знову заявив, що в разі обрання в парламент не припинить займатися музикою, однак пріоритетом буде політична діяльність.

На запитання, чи буде його політсила в разі проходження в Раду підтримувати ініціативи новообраного президента Володимира Зеленського, він зазначив, що це залежатиме від політики Зеленського.

Нагадаємо, що раніше Вакарчук оголосив про створення партії Голос і представив членів своєї команди. В команду Голосу увійшли колишня заступник міністра економіки Юлія Клименко і екс-глава Transparency International Україна Ярослав Юрчишин. Також в партію увійшли доктор медичних наук Юрій Соколов, «кіборг» Андрій Шараскін з позивним «Богема» й активістка Соломія Бобровська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: