Командира КПВВ «Новотроїцьке» затримали за вимагання хабарів

Читать на русском
Правоохоронці затримали командира відділення контрольного пункту в'їзду-виїзду Новотроїцьке та ще декількох прикордонників за систематичне вимагання хабарів.

Правоохоронці затримали командира відділення контрольного пункту в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» та ще декількох прикордонників за систематичне вимагання хабарів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку генпрокурора Юрія Луценка у Facebook.

Як повідомив генпрокурор, військова прокуратура спільно з Державним бюро розслідувань та Міністерством внутрішніх справ затримали заступника Донецького прикордонного загону, командира відділення КПВВ «Новотроїцьке» та 6 інспекторів прикордонної служби за вимагання хабарів у перевізників.

«Всього зафіксовано понад 70 фактів вимагання коштів на суму близько 600 тис. грн у перевізників», - зазначив Луценко.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькій області правоохоронці затримали головного ревізора-інспектора Державної фіскальної служби за вимагання та отримання хабаря у місцевого підприємця в розмірі 15 тис. гривень. Інспектор обіцяв «не помітити» неоформлених працівників підприємства.

В Одесі затримали працівника поліції, який вимагав від одеситки, яка здійснює торгівлю тютюновими виробами, хабар у розмірі 2 тис. доларів. Затримання відбулося під час презентації курортної поліції, на очах в особового складу поліції, Нацгвардії та рятувальників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: