У Хмельницькій області затримали на хабарі прокурора

Читать на русском
Співробітники Державного бюро розслідувань затримали прокурора відділу процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області.

Співробітники Державного бюро розслідувань затримали прокурора відділу процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу ДБР.

Прокурор вимагав 2500 доларів від підприємця за своєчасне інформування про проведення негласних слідчих дій та обшуків по вказаному кримінальному провадженню та подальше його закриття.

«Вказаний прокурор був процесуальним керівником у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг (ч.3 ст. 229 Кримінального кодексу України)», - йдеться у повідомленні.

Прокурора затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання коштів. Слідчі ДБР готують йому повідомлення про підозру в отриманні та вимаганні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України).

Нагадаємо, військова прокуратура при одержанні неправомірної вигоди викрила голови об'єднаної територіальної громади Херсонської області.

Також співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі начальника структурного підрозділу Головного управління Госгеокадастра в Херсонській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: