Скандальний екс-нардеп Крючков повернувся в Україну

Читать на русском
Крючков вже повернувся в Україну після того, як за сімейними обставинами виїжджав за кордон.

Колишній голова правління «Енергомережі» Дмитро Крючков повернувся в Україну.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, передає «Радіо Свобода».

За словами Кривенка, Крючков уже повернувся до країни після того, як за сімейними обставинами виїжджав за кордон. Повідомлялося, що він залишав країну через операцію сина в Німеччині.

Нагадаємо, Крючкова підозрюють у завданні шкоди на суму понад 346 млн грн. 15 квітня його екстрадували з Німеччини в Україну, після чого Солом'янський суд Києва взяв його під варту.

Раніше в програмі «Схеми» журналісти оприлюднили записи телефонних розмов Крючкова з першим заступником голови фракції БПП Ігорем Кононенком і бізнесменами Суркісами, на яких обговорювалася схема виведення сотень мільйонів гривень з українських обленерго. Також повідомлялося, що голоси на плівках були підтверджені американськими фахівцями.

Крючкова випустили із СІЗО під заставу в 7 млн грн, яку вніс його адвокат. Також Крючкова зобов'язали носити електронний браслет. Пізніше суд відмовив у задоволенні апеляції САП, яка хотіла збільшити заставу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: