НАБУ затримало екс-нардепа Крючкова після його екстрадиції (доповнено)

Читать на русском
У понеділок, 15 квітня, голову правління Енергомережа Крючкова, підозрюваного у завданні збитків державі на суму понад 346 млн грн, екстрадували з Німеччини в Україну.

У понеділок, 15 квітня, голову правління ПрАТ «ХК «Енергомережа», підозрюваного у завданні збитків державі на суму понад 346 млн грн, екстрадували з Німеччини в Україну.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує НАБУ в Facebook.

«Детективи #НАБУ затримали посадовця в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Впродовж 48 годин з моменту затримання суд має обрати йому запобіжний захід. Детективи НАБУ за погодження прокурорів #САП наполягатимуть на триманні підозрюваного під вартою з альтернативою застави в розмірі 346,22 млн грн», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, колишній депутат і голова правління ПрАТ «ХК «Енергомережа» Дмитро Крючков був затриманий 14 квітня на німецько-австрійському кордоні на підставі міжнародного ордера на арешт.

Раныше прокурорами САП складене письмове повідомлення про підозру голові правління ПрАТ ХК «Енергомережа» Дмитру Крючкову, щодо якого з квітня поточного року (7 місяців) триває процедура екстрадиції з Німеччини щодо всіх епізодів злочинної діяльності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: