Порошенко ввів у дію рішення РНБО про планування в оборонці

Читать на русском
Порошенко ввів у дію рішення РНБО про організацію планування в секторі безпеки і оборони.
До указу президента додається рішення РНБО, згідно з яким належить провести різні оглядові процедури.

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) від 16 травня «Про організацію планування в секторі безпеки і оборони».

Про це пише «Слово і Діло».

Порошенко ввів в дію засекречене рішення РНБОПорошенко своїм указом ввів у дію засекречене рішення Ради національної безпеки і оборони про підсумки введення воєнного стану в Україні.

Указ передбачає огляди в різних сферах, у тому числі з використанням можливостей спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи високого рівня і Консультативної місії Євросоюзу з питань реформування сектору цивільної безпеки.

До указу президента додається рішення РНБО, згідно з яким належить провести такі огляди: оборонний; огляд громадської безпеки і захисту; огляд стану кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури, державних інформаційних ресурсів та інформації, вимоги щодо захисту яких встановлено законом; загальнодержавної системи боротьби з тероризмом; розвідувальних органів України.

Уряду доручено забезпечити проведення оборонного огляду, огляду громадської безпеки і захисту, огляду стану кіберзахисту критичної інформаційної інфраструктури, державних інформаційних ресурсів та інформації, вимога щодо захисту якої встановлена ​​законом.

Раніше Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 травня щодо заходів для зміцнення обороноздатності держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: