Порошенко ввів в дію засекречене рішення РНБО

Читать на русском
Порошенко своїм указом ввів у дію засекречене рішення Ради національної безпеки і оборони про підсумки введення воєнного стану в Україні.

Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію засекречене рішення Ради національної безпеки і оборони «Про підсумки введення воєнного стану в Україні».

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у документі опублікованому на сайті глави держави.

Воєнний стан в Україні: які обмеження та заборони можуть запроваджувати в країніВоєнний стан діє в десяти областях України до 26 грудня. Поки жодні права та свободи українців не обмежували.

«Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 грудня 2018 р.»Про підсумки введення воєнного стану в Україні «(додається, таємно)», - йдеться в тексті указу №17 / 2019.

Згідноз цим же указом Порошенко поклав контроль за виконанням цього рішення Ради нацбезпеки і оборони на секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося, військовий стан вводився в 10 областях України з 26 листопада до 26 грудня 2018 року.

26 грудня, відкриваючи засідання РНБО України, Порошенко оголосив про припинення воєнного стану в 10 областях.

Президент наголосив, що це дуже важливо, оскільки слабкі місця у військовому управлінні мають бути виявлені до того, як ними встигне скористатися противник.

Пізніше начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко повідомив, що представив на засіданні Ради нацбезпеки і оборони країни попередні висновки за підсумками вводиться правового режиму воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: