Зеленський про ВРУ: брехня дрібних шахраїв

Читать на русском
Зеленський обурився тим, що народні депутати 14 травня не призначили дату його інавгурації.

Переможець придентських виборів Володимир Зеленський обурився тим, що народні депутати 14 травня не призначили дату його інавгурації.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Під загрозою розпуску: чи домовляться депутати про дату інавгураціїУ Верховній раді вже зареєстрували кілька постанов щодо дати інавгурації Зеленського. Команда нового президента наполягає на 19 травня.

Він процитував слова голови Верховної ради Андрія Парубія про те, що 14 травня народні обранці визначаться з інавгурацією.

«Брехня дрібних шахраїв», – написав Зеленський, апелюючи до відомого словосполучення «цитати великих людей».

Політик також використав каламбур, зазначивши, що скорочена назва Верховної ради України є одночасно її девізом – ВРУ (російською «вру» – «брешу»).

«Запам’ятайте прізвища депутатів цього скликання. І на наступних парламентських виборах робіть висновки. Зробимо їх разом», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, Верховна рада планує цього тижня визначити дату інавгурації президента.

Раніше комітет із питань регламенту Верховної ради переніс засідання, на якому мали розглядати питання про дату інавгурації новообраного президента.

Засідання було заплановане на , але згодом його перенесли на 12:00. Причина не повідомлялася.

Зрештою, в. о. голови Павло Пинзеник заявив, що комітет розгляне проекти постанов про призначення дати інавгурації 15 травня.

10 травня новообраний президент Володимир Зеленський звернувся до Верховної ради з вимогою ухвалити дату інавгурації 19 травня.

На 19 травня цього року припадає День пам’яті жертв політичних репресій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: