Зеленський вимагає від нардепів призначити інавгурацію на 19 травня – відео

Читать на русском

Новообраний президент Володимир Зеленський записав звернення до парламенту, в якому зажадав від нардепів призначити дату інавгурації на 19 травня.

Новообраний президент Володимир Зеленський записав звернення до парламенту, в якому зажадав від нардепів призначити дату інавгурації на 19 травня для того, щоб припинити кадрову діяльність чинного президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» ввечері, 10 травня.

Звернення Володимира ЗеленськогоКоманда Зеленського

«Я звертаюся до українського парламенту. Шановні депутати. Сподіваюся, що за три тижні, поки ви відпочивали, ви не забули тексту депутатської присяги - виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників. Поки ви дієте виключно в своїх інтересах. Боїтеся розпуску Ради і затягуєте призначення дати інавгурації. І поки ви трясетеся за свої мандати, колишній президент Порошенко робить необоротне. Він робить активні перестановки у вищому командуванні армії. Намагається проштовхнути свого голову Нацради із питань телебачення і радіомовлення. Призначає суддів Верховного суду, серед яких: юрист «Рошен», судді Майдану і родичі пана Ківалова. Роздає звання генералів більш ніж 20 особам, серед яких відповідальний за безпеку арсеналів і складів, при якому відбулися вибухи в Балаклії, Ічні, Калинівці та Сватовому. Дає звання Героя України голові Служби безпеки України пану Грицаку. Але я розумію, що марно щось говорити людині, яка говорить, що готова підставити плече, а сама тримає дві фіги в кишені», - заявив Зеленський.

На даний момент у парламенті зареєстровано п'ять постанов про інавгурацію Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: