Голова Івано-Франківської ОДА не закупив автомобілі для учасників АТО з інвалідністю

Читать на русском
Олег Гончарук обіцяв, що Івано-Франківська область покаже приклад, як потрібно вирішувати ці питання. Але не дотримав свого слова.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук не виконав обіцянку придбати 8 автомобілів для учасників антитерористичної операції з інвалідністю.

Таку обіцянку він давав у січні минулого року, нагадує «Слово і Діло».

«Щоб купити вісім цих автомобілів, потрібно десь 2 млн. Якщо держава їх не купить, це зробимо ми самі. Івано-Франківська область покаже приклад, як потрібно вирішувати такі питання», – заявив Гончарук.

За інформацією Івано-Франківської ОДА, станом на грудень 2018 року в області на обліку для забезпечення автомобілем перебувають 10 учасників АТО з інвалідністю. Але минулого року за рахунок коштів державного бюджету автомобілі для цієї категорії осіб не закуповувалися.

Крім того, в обладміністрації повідомили, що й у 2019 році не було закуплено жодного автомобіля для учасників АТО з обмеженими можливостями. Фінансування з обласного бюджету для цих цілей також не передбачене.

З огляду на те, що після обрання нового президента в Гончарука не буде повноважень для виконання цієї обіцянки (відповідно до закону України «Про місцеві державні адміністрації»), ми вважаємо її проваленою.

Нагадаємо, Олег Гончарук провалив обіцянку завершити ремонт дороги Івано-Франківськ – Калуш – Долина – Стрий у 2018 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: