Гончарук не зміг вчасно завершити обіцяний ремонт дороги

Читать на русском
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук провалив обіцянку завершити ремонт дороги Івано-Франківськ - Калуш - Долина - Стрий в 2018 році.

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук провалив обіцянку завершити ремонт дороги Івано-Франківськ - Калуш - Долина - Стрий в 2018 році.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», відповідну заяву чиновник зробив ще 24 січня 2018 року.

Але, за словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Володимира Рашкевича станом на 20 листопада 2018 року ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування державного значення, зокрема: Н-10 Стрий - Мамалига на ділянці Івано-Франківськ - Калуш - Долина - межа Львівської області (окремими ділянками) все ще тривають.

За інформацією Івано-Франківської ОДА від 14 грудня 2018 року на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига облаштовано вирівнюючий шар на ділянці протяжністю 21,5 км, а також здані в експлуатацію 4,2 км. З огляду на те, що на вказаній ділянці дороги зроблено тільки вирівнюючий шар, а ще не завершений ремонт, як обіцяли в 2018 році, обіцянка отримує статус не виконаної.

За спостереженнями наших аналітиків, в активі у Гончарука 48 обіцянок, із яких він 18 виконав, а 15 - провалив. Рівень його відповідальності - 38%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: