Медведчук не готовий підтримати Зеленського

Читать на русском
Медведчук не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.

Як пише «Слово і Діло», в ефірі російського каналу «Росія 24» він заявив, що його підтримкою Зеленський може заручитися, якщо «реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить», повідомляє Ліга.

Зеленський перемагає на виборах: хто вже привітав майбутнього президента УкраїниВолодимира Зеленського ще офіційно не назвали переможцем на президентських виборах, але результати очевидні. Світові лідери вже почали надсилати привітання.

«Дуже складно говорити про його обіцянки, пана Зеленського, тому що таких не було. Були окремі репліки, і то вони з'явилися в останні три-п'ять днів. Це все поки умовно», – сказав Медведчук.

За його словами, при двох «ні» Зеленського – амністії бойовикам і особливому статусу Донбасу – «говорити про те, що він буде робити щось для миру, поки дуже складно».

«Може, ситуація зміниться. Може, це пов'язано з тим, що йому ще невідомі певні особливості процесу на Донбасі... На превеликий жаль, поки це саме так», – сказав кум Путіна.

Нагадаємо, раніше голова політради «Опозиційної платформи - За Життя» Віктор Медведчук пропонував Володимиру Зеленському, якщо він переможе на президентських виборах в Україні, укласти угоду з Москвою і таким чином відновити контроль над Донбасом і отримати дешевий газ і інвестиції з РФ.

Також прем'єр-міністр Дмитро Медведєв прокоментував результати виборів президента України і заявив, що бачить шанс на поліпшення відносин між РФ і Україною за її нового керівництва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: