У РФ прогнозують поліпшення відносин з Україною

Читать на русском
Медведєв прокоментував результати виборів президента України і заявив, що бачить шанс на поліпшення відносин між РФ і Україною за її нового керівництва.
Ілюстративне фото.

Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв прокоментував результати виборів президента України і заявив, що бачить шанс на поліпшення відносин між РФ і Україною за її нового керівництва.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський обіцяє зробити все, щоб закінчити війнуСказано 19 квітня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

«У мене немає сумнівів, що новий керівник держави щодо Росії буде дотримуватися риторики, яку він використовував у ході передвиборної кампанії. Повторювати відомі ідеологічні формули, орієнтовані на різні групи населення. Не відчуваю жодних ілюзій з цього приводу. У той же час шанси на покращення взаємодії з нашою країною все ж таки є», - заявив він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що він буде продовжувати нормандський формат і мінський напрямок, а також пообіцяв перезавантаження мінського процесу. Також Зеленський пообіцяв зробити все, щоб повернути в Україну всіх військовополонених.

Раніше голова політради «Опозиційної платформи - За Життя» Віктор Медведчук пропонував Володимиру Зеленському, якщо він переможе на президентських виборах в Україні, укласти угоду з Москвою і таким чином відновити контроль над Донбасом і отримати дешевий газ і інвестиції з РФ.

Як відомо, зігдно з даними ЦВК (93% протоколів), за Володимира Зеленського віддали голоси 73,19% виборців, а за Петра Порошенка – 24,48% виборців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: