Кличко записав відеозвернення до другого туру виборів

Читать на русском
Кличко закликав українців на виборах показати, що вони свідомі громадяни і цивілізована нація.

Під час другого туру виборів президента України, що відбудеться 21 квітня, українці повинні продемонструвати, що вони свідомі громадяни і цивілізована нація.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеозверненні, повідомляє «Слово і Діло».

«Друзі! Хочу звернутися до вас як громадянин України, як мер столиці. Усі, хто підуть голосувати, зроблять вільний вибір на демократичних президенських виборах. І другий їх тур має відбутися так само спокійно, законно, без маніпуляцій і фальсифікацій. Це дуже важливо - забезпечити прозорість, законність, порядок», - зазначив Кличко.

За словами мера Києва, до виборів арезидента України, без перебільшення, прикута увага всього світу. Відтак, українці не повинні піддаватися на можливі провокації.

«Ми, українці, повинні продемонструвати, що ми - свідомі громадяни та цивілізована нація. Ми не повинні піддаватися на провокації і виявляти зайвих емоцій. Адже кожен з нас обирає майбутнє нашої держави», - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: