Порошенко розповів, кого бачить у своїй команді в разі другої каденції

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що ретельно проаналізував результати першого туру виборів і в разі другої каденції в його команді місця займатиме молодь.

Президент України Петро Порошенко заявив, що ретельно проаналізував результати першого туру виборів і в разі другої каденції в його команді місця займатиме молодь.

Про це він повідомив під час спілкування з журналістами на НСК «Олімпійський» в неділю, 14 квітня, пише «Слово і Діло».

Стадіон, аналізи, дебати: що засвідчила передвиборча кампаніяЗа даними опитування групи Рейтинг, за Володимира Зеленського планує голосувати 51 відсоток українців. За Петра Порошенка має намір віддати голоси 21 відсоток респондентів.

«Я ретельно проаналізував результати першого туру. Були зроблені, зокрема, висновки щодо кадрової політики. Підкреслюю, що під час своєї другої каденції місця в нашій команді - команді урядовій, президентській команді - повинні отримати люди, які мають декілька характеристик. Це повинні бути молоді люди, люди, які добре себе проявили в програмі децентралізації, лідери об'єднаних громад», - зазначив він.

При цьому Порошенко додав, що змінить і підхід до реформ.

«Це друга помилка. Будь-яка реформа, будь-які кроки повинні мати попереднє, якщо хочете, ретельне обговорення, артилерійську підготовку для того, щоб залучити суспільство на свою сторону в проведенні реформи. Якщо не маєш громади - половина ресурсів реформи приречена. І тому, безумовно, ми будемо рухатися і щодо кадрових змін, і по кроках щодо завоювання довіри людей абсолютно зміненим шляхом», - резюмував він.

Раніше Порошенко назвав умову проведення дебатів на «Олімпійському» 19 квітня.

Також президент прокоментував телефонну розмову із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: