Порошенко пристав на пропозицію Кличка пройти тест WADA

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив про намір на початку наступного тижня пройти тест у Всесвітньому антидопінговому агентстві.

Президент України Петро Порошенко заявив про намір на початку наступного тижня пройти тест у Всесвітньому антидопінговому агентстві (World Anti-Doping Agency, WADA), як це раніше запропонував кандидатам у президенти український боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко.

Про це глава української держави заявив в ефірі одного з українських телеканалів, передає «Слово і Діло».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

«Негайно, як сказав Володимир Кличко, на початку наступного тижня приїде сюди і керівництво, і експерти цієї організації. І я хочу заявити: я ці тести пройду відразу ж по прибуттю. Вважаю, що це надзвичайно важливо. Вважаю, що э надзвичайно великою загрозою, коли є підозра, що кандидатом у президенти, навіть президентом України може стати людина, Верховним головнокомандувачем, яка не виключно, що має наркотичну залежність», - заявив президент.

Раніше відомий боксер Володимир Кличко, який завершив свою кар'єру в 2017 році, назвал «смішною» швидку публікацію в соцмережах результатів аналізів Петра Порошенка і Володимира Зеленського, пояснивши, що процедура займає як мінімум 48 годин.

Нагадаємо, 5 квітня, лідери президентських перегонів здали аналізи, готуючись до дебатів. Це було одна з умов Володимира Зеленського.

Петро Порошенко здавав аналізи в медпункті «Олімпійського», Володимир Зеленський - у медичному діагностичному центрі Eurolab.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: