Кличко розповів, як Шулявський міст вивозять окремими шматками

Читать на русском

Демонтаж Шулявсього шляхопроводу в Києві триває без вихідних: конструкцію розбирають на частини й вивозять на утилізацію.
Фото з Facebook Павло Авдокушин

Демонтаж Шулявсього шляхопроводу в Києві триває без вихідних: конструкцію розбирають на частини й вивозять на утилізацію.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив столичний мер Віталій Кличко.

Реконструкція Шулявського мосту й розв'язки біля метро не завершилася до 2019 року, як обіцяв КличкоПісля обвалу огорожі на Шулявському мосту, який, за словами Кличка втомився, мер столиці пообіцяв, що шляхопровід буде реконструйований до 2019 року. Однак активні роботи на мосту не розпочалися досі.

«І вдень, і вночі тривають роботи з демонтажу конструкції Шулявського шляхопроводу. І зараз наше завдання зробити все максимально швидко, щоб вже почати будівництво нового шляхопроводу і до кінця року відкрити рух транспорту», - сказав Кличко, який перевіряв виконання робіт.

Як видно з фото, міст розбирають на секції, які вивозять на утилізацію.

«Балки Шулявського подрібнять та вивезуть на утилізацію. А опори шляхопроводу різатимуть ланцюгами з алмазним напиленням», - повідомляє Facebook-сторінка «Шулявський міст» з посиланням на прес-службу «Північно-українського будівельного альянсу», який проводить демонтаж.

Прольоти моста знімають самохідними модульними платформами – «мегадомкратом». Потім за допомогою дистанційно керованої техніки проліт піднімають і переміщають на спеціально підготовлені бетонні платформи. На них проліт розбирають на балки.

Кияни знімають процес демонтажу мосту й те, як перевозять його величезні частини містом, й публікують у Facebook.

Нагадаємо, на Шулявському шляхопроводі 17 березня почалися роботи з демонтажу. Рух транспорту на час реконструкції організовано по прилеглих вулицях.

Також Шулявський міст веде аккаунт в Instagram.

Раніше експерти розповіли чи ліквідує затори реконструкція Шулявського мосту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: