Квитків уже немає: на дебати Зеленського та Порошенка не залишилося вільних місць

Читать на русском
Менш ніж за дві доби реалізували всі квитки на дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Менш ніж за дві доби реалізували всі квитки на дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які мають відбутися 19 квітня о 19:00 на НСК «Олімпійський».

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сайті debaty2019.org.ua.

Медицина та освіта: що обіцяють Порошенко та ЗеленськийПетро Порошенко обіцяє завершити впровадження медичної реформи, а Володимир Зеленський обіцяє зробити професії лікаря й учителя престижними.

На головній сторінці можна подивитися програму перед дебатами від кандидата Володимира Зеленського, а на місці, де раніше замовляли квитки, напис: «На жаль, усі квитки продані. Спасибі, що цікавитеся подією!».

Нагадаємо, формат передвиборних дебатів між двома кандидатами в президенти України досі не затверджений. Відомо лише, що вони розпочнуться о 19:00.

Територію стадіону вже перевірили рятувальники, медики та нацгвардійці. Глядачів будуть пускати на стадіон з 16.30.

Як повідомлялося, напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00.

Команди кандидатів в президенти продовжують узгоджувати умови проведення дебатів.

Як відомо, країна обговорює кілька речей можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: