Дебати на «Олімпійському»: в МВС розповіли про план евакуації

Читать на русском
Техніка безпеки на НСК «Олімпійський» передбачає оперативну евакуацію 70 тис. осіб у разі надходження повідомлення про замінування.

Техніка безпеки на НСК «Олімпійський» передбачає оперативну евакуацію 70 тис. осіб у разі надходження повідомлення про замінування.

Про це повідомив директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко під час політичного ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Чому Зеленський відправив замість себе на дебати радника?Порошенко запросив Зеленського на дебати в ефірі одного з каналів. Однак кандидат відправив на дискусію свого радника Олександра Данилюка.

«Цей об'єкт буде заздалегідь перевірений і взятий під охорону, а також якщо такі дзвінки будуть в режимі 24/7... то я думаю, що ми впораємося і будемо приймати адекватні рішення», - сказав Шевченко.

Він запевнив, що у правоохоронців є досвід в подібних справах, так як майже кожен день приходять повідомлення про замінування різних місць. Існують навіть спеціальні боти на території країни-агресора, які роблять це в автоматичному режимі.

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський» про оренду стадіону на вечір 19 квітня.

Раніше повідомлялося, що Зеленський проти дебатів на «Олімпійському» в робочий час.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: