Зеленський розповів, чому на нього працюють люди Коломойського

Читать на русском
Зеленський стверджує, що в його команді працюють охорона і юрист олігарха Ігоря Коломойського тому, що у них контракт.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський стверджує, що в його команді працюють охорона і юрист олігарха Ігоря Коломойського тому, що у них контракт.

Відповідне відео опубліковано в каналі YouTube Новини України, пише Liga.net, передає «Слово і Діло».

«Ви сприймаєте заяву Порошенка про те, що ви маріонетка Коломойського як образу. Але ось стільки моментів: автомобіль, охоронець, адвокат», - сказав журналіст.

2 частина інтерв'ю Володимира Зеленського в Парижі. 12.04.2019НОВИНИ УКРАЇНИ

«Хлопці, ось дивіться: у нас контракт, контракт з точки зору компанії, яка займається захистом, яка займається безпекою. Ось і все. Андрій Богдан (юрист Коломойського, - ред.) - одна з трьох компаній, ну він один з там компаньйонів, я не знаю, власне кажучи, всю систему кореневу, хто з них там компаньйон, хто господар цієї компанії. Є три компанії, які займаються юридичним супроводом нашої партії, нашої команди, ось і все добре», - відповів Зеленський.

Нагадаємо, журналісти стверджували, що юрист Коломойського зустрічався з директором НАБУ від імені штабу Зеленського. За даними «Схем», 3 квітня Богдан зустрівся з Артемом Ситником в якості представника штабу Зеленського. Зустріч тривала 30 хвилин, сторони обговорювали діяльність антикорупційних органів.

Пізніше журналісти повідомляли, що Богдан супроводжував Зеленського в поїздках до Женеви. Вони припустили, що кандидат у президенти міг там зустрічатися з Коломойським.

Більше про програму кандидата Зеленського – за посиланням.

Раніше «Слово і Діло» подивилось, які перші кроки на посаді глави держави обіцяють кандидати в разі перемоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: