У штабі Порошенка відхрестилися від скандального відео із Зеленським

Читать на русском
У штабі чинного президента Петра Порошенка заявили, що не мають відношення до відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де його збиває вантажівка.

У штабі чинного президента Петра Порошенка заявили, що не мають відношення до відео з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де його збиває вантажівка.

Як пише «Слово і Діло», про це заявили в штабі Порошенка.

Порошенко запросив Зеленського прийти на дебати вже сьогодні – відео (доповнено)Президент України Петро Порошенко запросив кандидата у президенти Володимира Зеленського прийти на дебати сьогодні у студію телеканалу 1+1.

В штабі заявили, що мають ніякого відношення до «чорного» ролика про кандидата в президенти Володимира Зеленском.

«У відповідь на численні запити журналістів повідомляємо, що передвиборний штаб Петра Порошенка не має ніякого відношення до «чорного» ролика про кандидата в президенти Володимира Зеленского з кокаїном», - зазначають у штабі Порошенка.

Нагадаємо, за фактом розповсюдження відеоролика за участю кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрито кримінальне провадження. За результатами моніторингу соціальних мереж, Нацполіціюй були виявлені факти розповсюдження відеоролика, в якому кандидата на посаду президента нібито збиває вантажівка.

Зараз триває перевірка, в рамках якої поліція з'ясовує обставини появи цього відео та осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження. Також готується офіційний запит до представників адміністрації соцмереж, які поширили це відео, - з метою його видалення. Крім того, поліція перевіряє можливу наявність загрози його життю чи здоров'ю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: