Порошенко запросив Зеленського прийти на дебати вже сьогодні – відео (доповнено)

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко запросив кандидата у президенти Володимира Зеленського прийти на дебати сьогодні у студію телеканалу 1+1.

Президент України Петро Порошенко запросив кандидата у президенти Володимира Зеленського прийти на дебати сьогодні у студію телеканалу 1+1.

Як пише «Слово і Діло», таке запрошення глава держави оголосив під час телеефіру політичного ток-шоу Право на владу, яке транслює телеканал 1+1.

«Я би хотів звернутися до Володимира Зеленського. Я переконаний, що він нас дивиться. Я запрошую вас, Володимире Зеленський на дебати, сьогодні, сюди, у цю студію», - сказав Порошенко.

Порошенко сказав, що готовий чекати Зеленського у студії протягом 40 хвилин.

Після чого ведуча програми повідомила, що телеканал на даний момент дізнається у Зеленського, чи зможе він приїхати в студію. «Зеленський зараз їде до Франції і бути фізично сьогодні тут не зможе», - сказала через деякий час ведуча програми Наталія Мосейчук.

Після цього Зеленський включився телефоном в ефірі програми і підтвердив, що їде до Франції для зустрічі з президентом Еммануелем Макроном. Він зазначив, що не може зараз бути присутнім у студії телеканалу.

Зеленський додав, що готовий на дебати, але, як домовлялися раніше, - на НСК Олімпійський. Шоумен підкреслив, що Порошенко, запрошуючи його «зараз», знав, що Зеленського немає в країні, тому що, зі слів останнього, за його переміщеннями "уважно стежать люди Порошенка». Президент, у свою чергу, заявив, що за Зеленським ніхто не стежить.

Між кандидатами в президенти сталася перепалка. «14 числа», - заявив Порошенко. «19 числа», - відповів Зеленський, підкресливши, що це крапка, і перервав зв'язок. «Нашу команду ніхто не буде ставити в позицію. А зараз закінчив я! 19 квітня на НСК Олімпійський. Крапка. До побачення», - сказав шоумен.

«Крапка так крапка», - повторив Порошенко і заявив, що 19 числа він буде на Суспільному, як того вимагає закон. Однак на цей момент Зеленський вже припинив зв'язок.

Нагадаємо, сьогодні у штабі Зеленського запропонували провести дебати в режимі телемосту. При цьому Порошенко буде в студії, а Зеленський - на стадіоні.

Напередодні в штабі Порошенка заявили, що чинний президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19-го у студії Суспільного.

Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: