Співзасновник «95 Кварталу» вперше після конфлікту із Зеленським вийде на прес-конференцію

Читать на русском
У четвер, 11 квітня, в Києві відбудеться прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського.
Фото «Слово і Діло».

У четвер, 11 квітня, в Києві відбудеться прес-конференція Дениса Манжосова – друга дитинства Володимира Зеленського, співзасновника «95 Кварталу».

Як пише «Слово і Діло», це перший публічний виступ Манжосова після конфлікту зі студією в 2013 році, інформує «Інтерфакс-Україна».

Припинення війни та розвиток армії: що Порошенко та Зеленський обіцяють як кандидати в президентиЯк кандидати в президенти України, що вийшли до другого туру, збираються вирішувати питання нацбезпеки, повернення Криму та Донбасу, а також розвивати армію, ми подивилися в їхніх програмах.

Він розповість, як і чому розійшлися його шляхи з Володимиром Зеленським, другом дитинства, партнером по КВН і «95 Кварталу», що відбувається за лаштунками, чи є у студії покровителі.

Манжосов відповість на питання журналістів про кандидата Зеленського та його оточення, прокоментує скандал навколо здачі аналізів.

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі ІА «Українські новини» (ст. м. «Палац спорту», вул. Еспланадна, 20, 1 поверх). Початок о 15:30.

Нагадаємо, конфлікт, через який Денис Манжосов залишив «95 Квартал», стався на початку 2013 року. У прес-службі «Кварталу» тоді обмежилися повідомленням, що припиняють співпрацю з Манжосовим. П'ять років колишні колеги не підтримують відносини.

Раніше «Слово і Діло» писало, що в першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка – 15,95%.

Другий тур президентських виборів, у якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: