Гендиректор 1+1 заявив, що канал подасть до суду на Порошенка

Читать на русском
Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента за попередні звинувачення на адресу каналу і після того, як він прийшов в ефір, користуючись статусом глави держави.

Гендиректор групи 1+1 media Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка «за попередні звинувачення на адресу каналу» та після того, як він «увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави».

Як інформує «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

Журналісти розслідували зв'язки Зеленського з Коломойським – відеоЖурналісти-розслідувачі Бігус-інфо підготували програму про зв'язок кандидата в президенти Володимира Зеленського з олігархом Ігорем Коломойським.

Ткаченко підкреслив, що кандидатів у президенти на ефір не запрошували.

«Ефір «Право на владу». Все, як зазвичай, - запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з'являється представник АП - В.Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір дер студії Довженка під'їжджають дві машини і виходить сам президент. При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі - кандидата або президента. Але, як розумієте, при його вигляді і охоронців УДО - всі в шоці. Він каже - прийшов на дебати. Тобто таки як кандидат? Або ..?... Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв», - написав гендиректор каналу.

Він додав, що програма «Право на владу» всі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка в ефір.

«У відповідь - мовчанка. Більше того, у відповідь - заборона з боку людини, яка стояла біля студії - Горковенка - представникам президента приходити до нас в студію, а коли припекло, він навіть начебто командував главою фракції БПП - Герасимовим - летіти терміново з Маріуполя на ефір, щоб спровокувати конфлікт недопуску в студію, коли його вже не чекали», - заявив гендиректор 1+1.

За його словами, після того, як Порошенко «увірвався в ефір приватної кампанії без запрошення, користуючись статусом глави держави, і не збирався йти...», не інакше, як буде позов до суду від каналу.

Державне управління і влада: що обіцяють Порошенко та ЗеленськийПетро Порошенко дав два обіцянки з держуправління, а Володимир Зеленський обіцяє цілий ряд законопроектів і реформ.

«Чекайте - в понеділок. Зокрема і за попередні звинувачення на адресу «1+1». У країні, яка стряхне з себе вашу брехню, - це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік - ще 9 днів залишилося», - написав Ткаченко.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський кинув слухавку під час першої публічної розмови із чинним президентом та кандидатом на цей пост Петром Порошенком.

Президент Петро Порошенко, який балотується на другий термін, заявив, що подає до суду на телеканал 1+1 за «чорний піар» і брехню проти нього.

Також Порошенко уточнив, що збирається судитися не з журналістами, а з власником 1+1 – олігархом Ігорем Коломойським, який нібито намагається «через своїх ручних кандидатів перетягнути керівництво країною, повернути собі активи» – і то за гроші, незаконно виведені з України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: