Порошенко розповів, із ким судитиметься

Читать на русском
Порошенко заявив, що збирається судитися не з журналістами телеканалу 1 плюс 1, а з власником каналу олігархом Ігорем Коломойським.

Президент України Петро Порошенко заявив, що збирається судитися не з журналістами телеканалу 1+1, а з власником каналу олігархом Ігорем Коломойським.

Як пише «Слово і Діло», про це глава держави сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

Неупереджено про обіцянки Порошенка: що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посадіОбіцянки Петра Порошенка – це не лише успіх у набутті безвізу та провал із завершенням АТО за лічені дні. Якщо хочеться об’єктивної картини, варто розкласти на обіцянки всю його діяльність за 5 років і перевірити, з чим він впорався, а з чим – ні.

Порошенко заявив, що деякі українські телеканали перейшли на «лінію брехні» та перейняли риторику РФ і це призвело до «необхідності» подати позов.

«Позов проти каналу, який належить олігарху-втікачу, який висмоктав з України велику кількість мільярдів грошей українців і зараз цими мільярдами, думає, що він з-за кордону буде керувати країною», - сказав Порошенко.

За його словами, у цього олігарха нічого не вийде, бо він «перейшов червону лінію».

«Я ніколи не судився і не збираюся судитися з журналістами, мова йде про власників каналу і олігархів», - додав Порошенко.

Щодо санкцій проти телеканалу, то президент заявив, що треба почекати рішення суду.

«Ідеться про олігарха, який намагається, в тому числі й через своїх ручних кандидатів, перетягнути керівництво країною, повернути собі активи, які були націоналізовані, за гроші, які були незаконно через механізми шахрайства, відмивання виведені з України», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко подає до суду на телеканал 1+1 через «чорний піар» проти нього.

Майдан чи війна: що чекає Україну після президентських виборівОрганізатором вуличних акцій можуть виступити проросійські сили, зацікавлені в дестабілізації ситуації в Україні.

Напередодні на телеканалі Коломойського вийшла телепередача. У ній нардеп-втікач Олександр Онищенко, підозрюваний в особливо тяжких економічних злочинах, заявляв, що має докази причетності Порошенка до скуповування голосів під час важливих голосувань у парламенті, спроби перекупити телеканал «112 Україна», фінансових оборудок та нібито високих прибутків президента від ведення бізнесу в РФ.

Крім того, у телепередачі згадувався скандал із «Укроборонпромом», у якому фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.

На телеканалі 1+1 заявили, що поширені ними твердження про Петра Порошенка підкріплені доказовою базою та свідками та наголосили на тиску через позов президента проти телеканалу.

Раніше Порошенко не підтвердив, що його опонентом на виборах є олігарх Ігор Коломойський, а назвав таким главу РФ Володимира Путіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: