Манжосов пояснив, чому його прес-конференція не відбулася

Читать на русском
Колишній актор Студії Квартал 95 Денис Манжосов і колишній друг кандидата в президенти Володимира Зеленського оголосив на 11 квітня прес-конференцію, але спішно залишив її - нібито через погрози.

Колишній актор Студії «Квартал 95» Денис Манжосов і колишній друг кандидата в президенти Володимира Зеленського оголосив на 11 квітня прес-конференцію, але спішно залишив її - нібито через погрози.

Відповідне смс-повідомлення прийшло агентству «Українські новини» з номеру, за яким піар-служба домовлялася про прес-конференції. Повідомлення було підписано самим Манжосовим, пише «Слово і Діло».

Дебати між Зеленським і Порошенком: який сценарій можливийНСК Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

Манжосов написав, що йому «весь ранок дзвонять, пишуть, погрожують».

«Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення», - йдеться в повідомленні.

Раніше Денис Іванеско, директор агентства «Українські новини», де мала відбутися прес-конференція, повідомив наступне: «На жаль, спікера не буде. Організатори повідомили нам таку інформацію: пан Манжосов прибув в цей зал приблизно за годину до початку прес-конференції, його навіть бачили деякі ЗМІ і наша співробітниця, він ознайомився із територією, вийшов у двір, сів у таксі або в іншу машину, на цьому його сліди зникли. Організатори прес-конференції, які орендували цей зал, не можуть із ним зв'язатися».

За словами Іванеска, приблизно через півгодини після того, як мала початися прес-конференція, до будівлі прибула швидка допомога, представники ДСНС і поліція і повідомили про замінування «Українські новини».

«Але не вказали ні адреси, ні що саме заміновано», - розповів він.

Раніше повідомлялося, що сьогодні о 15.30 в прес-центрі «Українських новин» дасть прес-конференцію Денис Манжосов - друг дитинства кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: