Прес-конференція Манжосова не відбулася

Читать на русском
Друг дитинства Володимира Зеленського і співзасновник 95 Кварталу, Денис Манжосов, який повинен був сьогодні дати прес-конференцію, спішно покинув приміщення прес-центру.

Друг дитинства Володимира Зеленського і співзасновник «95 Кварталу», Денис Манжосов, який повинен був сьогодні дати прес-конференцію, залишив приміщення прес-центру.

Про це пише «Слово і Діло».

Дебати між Зеленським і Порошенком: який сценарій можливийНСК Олімпійський отримав запити від уповноважених представників кандидатів на посаду президента України щодо проведення дебатів.

У прес-центр прибув поліцейський і співробітник ДСНС, які заявили, що в даному приміщенні може бути вибухівка.

Очікують на прибуття вибухотехніків. Сам Манжосов на брифінг не приїхав. Однак у прес-центрі присутні актори студії «95 квартал», які хочуть послухати виступ колишнього колеги.

Манжосов приїхав за півгодини до прес-конференції і спішно покинув приміщення, не відповівши на питання, чи збирається повернутися.

Раніше повідомлялося, що сьогодні о 15.30 в прес-центрі «Українських новин» дасть прес-конференцію Денис Манжосов - друг дитинства кандидата в президії Володимира Зеленського.

Очікувалося, що Манжосов розповість, як і чому розійшлися його шляхи з Володимиром Зеленським, другом дитинства, партнером по КВН і «95 Кварталу», що відбувається за лаштунками, чи є у студії покровителі. Також очікувалося, що Манжосов відповість на питання журналістів про кандидата Зеленський, і його оточенні, прокоментує скандал навколо здачі аналізів.

Відомо, що на початку 2013 року через конфлікт з колегами Манжосов покинув «Квартал». Прес-служба студії обмежилася повідомленням про те, що припиняє співпрацю з Манжосовим. Причини конфлікту досі невідомі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: