У Дніпрі старшого слідчого Нацполіціі спіймали на хабарі

Читать на русском
Поліцейський обіцяв за 2 тис. доларів закрити кримінальну справу, розпочату за фактом ДТП з летальними наслідками.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі старшого слідчого Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Встановлено, що поліцейський вимагав від жителя обласного центру 2 тис. доларів. За вказану суму чиновник обіцяв закрити кримінальну справу, розпочату за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди з летальними наслідками.

Правоохоронці затримали старшого слідчого поліції згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України на одній із вулиць Дніпра при отриманні усієї суми хабара.

Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Управлінням захисту економіки Національної поліції викрили на хабарі в 10 тис. доларів чиновника однієї з районних прокуратур Одеської області.

Правоохоронці викрили на вимаганні та отриманні хабара розміром 20 тис. доларів виконуючого обов'язки начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: