У Харкові майора поліції спіймали на хабарі

Читать на русском
За попередньою інформацією, правоохоронець за 5 тис. дол. обіцяв сприяти у вирішенні питання про непритягнення до кримінальної відповідальності за розбій.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали на хабарі в 5 тис. дол. у Харкові майора поліції, старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Харківській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДБР.

За попередньою інформацією, правоохоронець за 5 тис. дол. обіцяв посприяти у вирішенні питання про непритягнення до кримінальної відповідальності за розбій (ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Слідчі ДБР затримали майора поліції після отримання хабара. Вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою) та обрання запобіжного заходу.

У разі доведення провини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Також слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Полтаві, перевіряють інформацію щодо причетності до цього злочину інших співробітників ГУ Нацполіції в Харківській області.

Раніше СБУ затримала на хабарі співробітника Управління патрульної поліції.

Також нагадаємо, в Черкаській області майор ЗСУ попався на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: