У Черкаській області майор ЗСУ попався на хабарі

Читать на русском
Військова прокуратура затримала на хабарі в 3 тис. дол. майора ЗСУ - помічника командира із матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин.

Військова прокуратура затримала на хабарі в 3 тис. дол. майора ЗСУ - помічника командира із матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин, яка дислокується в Черкаській області.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

«Встановлено, що майор ЗСУ вимагав та отримав хабар у розмірі 3 тис. дол. в інтересах посадових осіб квартирно-експлуатаційного відділу м Біла Церква. За вказану суму хабарник у погонах пообіцяв забезпечити узгодження і передачу в оренду на користь одного з приватних підприємств індивідуально визначеного військового майна, а саме - будівлі в одному із військових містечок Уманського гарнізону», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 і ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відсторонення правопорушника від займаної посади.

Нагадаємо, в Чернігівській області на хабарі попався голова сервісного центру МВС.

Також відзначимо, чиновника КМДА затримали на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: