ЦВК зарахує голоси з проблемної ділянки в Ізмаїлі

Читать на русском
Центральна виборча комісія на своєму засіданні ухвалила рішення зарахувати голоси з проблемної дільниці в Ізмаїлі Одеської області.

Центральна виборча комісія на своєму засіданні ухвалила рішення зарахувати голоси з проблемної дільниці в Ізмаїлі Одеської області.

Про це на брифінгу журналістам повідомила секретар ЦВК Наталія Бернацька, пише «Слово і Діло».

Скільки в Україні виборців та в яких регіонах найбільше тих, хто змінив місце голосуванняПід час виборів президента 31 березня голосувати можуть понад 35 мільйонів українців. Хоча серед них майже мільйон громадян, скоріш за все, не скористаються своїм правом голосу.

«Відбулося засідання, ухвалено постанову, ці голоси будуть зараховані», - заявила Бернацька.

Як повідомлялося, в Україні 31 березня виникли проблеми на дільниці в Ізмаїлі. Вона довгий час була закрита. Там штамп і печатка не відповідали зразку, який був відправлений. Однак згодом туди привезли нові бюлетені.

Сьогодні, 31 березня, в Україні стартував перший тур президентських виборів. Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів. До списку виборців внесено понад 35,6 млн громадян України, з них місце голосування змінили більше 315 тис. осіб, що дозволить проголосувати не за місцем прописки.

Також нагадаємо, що на дільницях в Одеській і Донецькій областях сталися бійки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: