Голосували до відкриття дільниці: на Житомирщині зафіксували порушення

Читать на русском
Також було зафіксовано голосування виборців без паспортів на дільниці у Черняхівському районі.

В ході виборів президента України у Житомирській області на дільниці у Коростені комісія дозволила виборцям проголосувати до 8 години ранку.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на інформацію громадянської мережі ОПОРА.

Також було зафіксовано голосування виборців без паспортів на дільниці у Черняхівському районі.

«У місті Коростень (ВО №64) на ДВК №181280 по вул. Київська, 4, комісія дозвола 8 виборцям проголосувати до 8:00. За це проголосували члени комісії на ранковому засіданні. Аргументація - виборці поспішали на електричку», - йдеться у повідомленні.

У Черняхівському районі люди голосують без паспортів.

«У с. Зороків Черняхівський р-н (ВО№ 66, м. Малин) на дільниці №181143 зафіксовані непоодинокі голосування виборців без паспортів», - йдеться у повідомлення.

Окрім того, за інформацією спостерігачів ОПОРи, у Житомирській області на 30 виборчих дільницях не вистачає кабінок та скриньок для голосування.

Додамо, що у день виборів 2019 на одну з виборчих дільниць у Волинській області не допустили спостерігача громадянської мережі ОПОРА.

Також повідомлялося, що у Харківській області сьогодні, 31 березня, на виборах президента України із незначним затриманням відкрилися 2 дільниці, розташовані у Основ'янському районі та у місті Ізюм, а у Києві - 8 дільниць.

Як повідомлялось, з початку виборів 2019 поліція зафіксувала 25 заяв і повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом.

Також 29 грудня 2018 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що МВС не допустить застосування незаконних схем на виборах 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: