Поліція візьме під охорону всі виборчі дільниці до кінця доби

Читать на русском
Відзначається, що за добу до поліції надійшло 134 заяви і повідомлення, пов'язаних із виборчим процесом, а з початку передвиборчої кампанії - 4 тис. 428 таких повідомлень.

До кінця доби п'ятниці, 29 березня, поліція візьме під цілодобову охорону всі виборчі дільниці.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, пише «Слово і Діло».

План П та дебати із Зеленським: піар-теми тижня кандидатів у президентиУ президент Петра Порошенка є план П, Олег Ляшко рівняється на президента Білорусі, а Анатолій Гриценко викликає Зеленського на дебати.

Як повідомляється, майже на 9 тис. виборчих дільниць уже завезли бюлетені для голосування. Станом на ранок сьогоднішнього дня поліція заступила на охорону майже третини таких дільниць. Ці дільниці знаходяться під охороною 10 тис. правоохоронців.

Відзначається, що за добу до поліції надійшло 134 заяви і повідомлення, пов'язаних із виборчим процесом, а з початку передвиборчої кампанії - 4 тис. 428 таких повідомлень. За добу слідчими порушено 7 кримінальних проваджень. З початку передвиборної кампанії по 236 фактам відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про порушення у виборчій сфері з початку виборчої кампанії було складено майже 700 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, 23 березня Нацполіція взяла під цілодобову охорону всі виборчі комісії в Україні.

Також відзначимо, що до початку голосування в першому турі президентських виборів залишилося два дні. Українці відправляться на виборчі дільниці вже цієї неділі. Офіційні результати виборів першого туру мають повідомити до 10 квітня. 8 березня Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів у президенти. Сьогодні, 29 березня, останній день агітації перед першим туром президентських виборів в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: