В аеропортах через вибори очікуються черги

Читать на русском
Прикордонники просять звернути увагу, що напередодні виборів до Україну приїжджає кілька тисяч журналістів і представників моніторингових місій. Більшість з них прибуває через аеропорти в Києві.
Ілюстративне фото.

Напередодні виборів в Україні в аеропортах очікуються черги.

Як пише «Слово і Діло», попередження розміщене на сайті Державної прикордонної служби.

Вибори-2019: скільки законопроектів зареєстрували кандидати-законотворціКандидати в президенти, які мають право законодавчої ініціативи, щосили використовують цю можливість для піару, реєструючи, наприклад, законопроекти щодо зниження тарифів.

Зокрема, прикордонники просять звернути увагу, що напередодні виборів до Україну приїжджає кілька тисяч журналістів і представників моніторингових місій. Більшість з них прибуває через аеропорти в Києві.

«Відповідні служби роблять все необхідне, щоб пришвидшити перетин кордону, однак можливі затримки. Просимо з розумінням ставитися до ситуації», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, соціологічні служби оприлюднили останні дані опитувань. Найбільші шанси вийти в другий тур президентських виборів в Україні зберігають Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Юлія Тимошенко займає третє місце у рейтингу.

«Слово і Діло» підготувало аналіз як змінювалися букмекерські ставки на Порошенка, Тимошенко та Зеленського протягом місяця.

Крім того у нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: