Нацполіція взяла під цілодобову охорону окружні виборчі комісії

Читать на русском
За словами Фацевича, на даний момент поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до окружних виборчих комісій.

Національна поліція взяла під цілодобову охорону всі окружні виборчі комісії.

Про це заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Більш ніж тисяча міжнародних спостерігачів на виборах. Чим вони допоможуть?ЦВК зареєструвала більше тисячі міжнародних спостерігачів на виборах. Про що це свідчить та чим вони допоможуть, поговорили з експертами.

«З сьогоднішнього дня ми взяли під охорону всі окружні виборчі комісії - їх 199. Для забезпечення безпеки їхньої роботи по всій країні цілодобово залучено понад 400 співробітників поліції», - зазначив він.

За словами Фацевича, на даний момент поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до окружних виборчих комісій, а вже в кінці наступного тижня поліцейські будуть здійснювати охорону і дільничних виборчих комісій, після переміщення бюлетенів до них.

При цьому він також додав, що всього з початку передвиборної компанії зареєстровані 3787 заяв і повідомлень, із яких по 202 поліція відкрила кримінальні провадження. Серед них 93 пов'язані з порушенням виборчого законодавства, а 109 - із проведенням передвиборчої кампанії.

Раніше президент Петро Порошенко попередив про можливі теракти в період виборів.

Також нагадаємо, президент запевнив, що готовий визнати будь-який результат виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: