На Донбасі зазнав поранення український військовослужбовець

Читать на русском
З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано 5 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, унаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано 5 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, унаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Як пише «Слово і Дліо», про це повідомляє прес-центр Міноборони.

Окуповані території Донбасу: що обіцяють у програмах кандидати в президентиМайже всі кандидати в президенти України в програмі обіцяють повернути окуповані території Донбасу.

Повідомляється, що наразі військовослужбовець отримує необхідну допомогу у медичному закладі. Його стан здоров’я - задовільний.

Як зазначається, з 6:15 російські окупанти вели обстріл оборонців Троїцького з протитанкових ракетних комплексів. Протягом 30 хвилин підрозділи Об’єднаних сил «адекватно примусили ворога до подальшого дотримання режиму тиші».

Окрім цього, з близько 8:00 противник двічі вів обстріли оборонців Авдіївки з гранатометів та стрілецької зброї, та після 10:15 застосував великокаліберні кулемети по захисникам Красногорівки.

З 11:10, протягом 20 хвилин, ворог здійснив обстріл оборонців Кримського. З напрямку села Жолобок окупанти випустили 3 міни 120-го калібру та вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Раніше стало відомо, що виборці Бойко схильні вважати, що Україна з Росією зараз не воює.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію, біографію і програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: