У Харкові співробітники СБУ затримали бойовика «ДНР»

Читать на русском
На початку 2019 року чоловік вирішив переїхати в Україну для постійного проживання. Він спробував отримати дублікат своїх документів, які нібито втратив.

У Харкові співробітники СБУ затримали бойовика «ДНР», який переїхав в Україну і хотів відновити втрачені українські документи.

Про це в Facebook повідомляє прес-служба Служби безпеки України, пише «Слово і Діло».

На початку 2019 року чоловік вирішив переїхати в Україну для постійного проживання. Він спробував отримати дублікат своїх документів, які нібито втратив.

На початку 2019 року чоловік вирішив переїхати в Україну для постійного проживання. Він спробував отримати дублікат своїх документів, які нібито втратив. Однак співробітники СБУ встановили, що в лютому 2015 року бойовик жив на території окупованої Горлівки та приєднався до незаконних збройних формувань «ДНР».

Там затриманий отримав позивний «Куб» і служив у складі «військової розвідки Новоросії». Чоловік брав активну участь у боротьбі з підрозділами ЗСУ.

Правоохоронці провели в квартирі чоловіка обшук і знайшли гранату РГД-5 і тротилову шашку вагою 400 г. Щодо чоловіка порушили кримінальне провадження за фактами його причетності до сприяння терористичного угруповання «ДНР».

Раніше в Луганській області поліцейські затримали сепаратиста терористичної організації «ЛНР».

Також нагадаємо, військові Збройних сил України в суботу, 9 березня, затримали бойовика так званої «Луганської народної республіки», який заявив про бажання перейти на сторону України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: