Бойовики обстріляли дві школи на Донбасі

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала обстріли двох шкіл, які здійснили бойовики на Донбасі.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала обстріли двох шкіл, які здійснили бойовики на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у Facebook Операція об'єднаних сил.

Зеленський дав інтерв'ю телеканалу: коротко про Крим, Донбас та МВФКандидат в президенти Володимир Зеленський за тиждень до виборів дав велике інтерв'ю ТСН.Тиждень, в якому зробив кілька заяв про Донбас, Крим, МВФ, бізнес та корупцію.

Повідомляється, що один із обстрілів відбувся у мікрорайоні Трудівські Петровського району міста Донецька на вул. Самарській, 1. Зокрема, зафіксовано пошкодження будівлі школи. Це - 15-сантиметрова пробоїна на висоті 30 см від землі. За оцінкою патруля ОБСЄ, пошкодження завдано вогнем із великокаліберного кулемета.

За словами співробітників школи, обстріл відбувся 21 березня вранці, коли учні вже перебували у школі.

У другому випадку, за адресою проспект Шкільний, 13 у населеному пункті Гольмівський (непідконтрольний урядові) команда Місії ОБСЄ бачила 1-сантиметровий отвір і кілька тріщин у вікні другого поверху з північного боку школи. При цьому, працівникам школи було окупаційними військами РФ заборонено впускати спостерігачів Місії всередину закладу для огляду місця пошкодження та спілкуватись із цього питання. Співробітники школи повідомили тільки те, що пошкодження утворилось внаслідок влучання кулі ввечері 20 березня.

Нагадаємо, вчора українська сторона відкрила КПВВ «Золоте».

Також відомо, що Україна готова відремонтувати міст на лінії розмежування в «Станиці Луганській» за умови «режиму тиші».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: