У Кремлі відповіли на пропозицію України щодо обміну полоненими

Читать на русском
У Кремлі заявили, що Росія виступає за обмін полоненими на Донбасі в форматі всіх на всіх, але є проблема в розбіжності підходів сторін до цього процесу.

У Кремлі заявили, що Росія виступає за обмін полоненими на Донбасі в форматі «всіх на всіх», але є проблема в розбіжності підходів сторін до цього процесу.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив спікер президента РФ Дмитро Пєсков.

ТКГ обговорила списки для обміну полоненими на ДонбасіТристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі обговорює списки полонених на обмін.

«Все ускладнюється абсолютно різним підходом сторін до розуміння того, що значить «всіх на всіх». На жаль, тут існують нюанси в підходах», - цитує Пєскова ТАСС.

25 березня представник Києва в Тристоронньої контактній групі на переговорах в Мінську Ірина Геращенко заявила про готовність провести обмін полоненими за формулою 25 на 25.

Останній масштабний обмін полоненими відбувся в кінці грудня 2017 року. Після цього Росія заблокувала процес. На переговорах в Мінську її представники відкидають будь-які варіанти, запропоновані українською стороною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: