Порошенко запевнив, що готовий визнати будь-який результат виборів

Читать на русском
Говорячи про загрози з боку Кремля, Порошенко зазначив, що зараз екстремісти і ультрарадикали намагаються зірвати вибори.

Чинний президент України Петро Порошенко готовий визнати будь-який результат виборів президента-2019, які відбудуться 31 березня 2019.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав Порошенко в ефірі телеканалу «Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що в Україні продовжиться економічне зростанняСказано 28 листопада 2018 р.Статус обіцянки: Архів

За його словами, важливо, щоб вибори пройшли прозоро. Крім того, президент виступає за справедливе покарання для тих, хто намагатиметься підкупити виборців.

«Я готовий визнати перемогу українського народу. Тому чесні вибори - це перемога українського народу. Хто б не переміг», - зазначив Порошенко.

Говорячи про загрози з боку Кремля, Порошенко зазначив, що зараз екстремісти і ультрарадикали намагаються зірвати вибори.

«Дуже вони хочуть, щоб пролилася кров, щоб була порушена монополія влади на застосування сили. І розуміючи, що їх проросійські представники вибори не виграють, вони можуть направити свої зусилля на зрив виборів. Підкреслюю, що буде абсолютно жорстке і чітку вимогу до правоохоронних органів - захистити вибори, зупинити екстремістів, не дати можливості пролитися крові», - підкреслив він.

Також Порошенко попередив про можливі теракти в період виборів.

Нагадаємо, глава держави поінформував про те, як РФ намагається зірвати вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: