Порошенко розповів, як РФ намагається зірвати вибори

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що виборчу кампанію під час виборів 2019 хочуть перевести в формат вуличних зіткнень.

Президент України Петро Порошенко заявив, що виборчу кампанію під час виборів 2019 хочуть перевести в формат вуличних зіткнень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко у Facebook.

Чому президентські вибори-2019 увійдуть в історію як вершина популізму?За даними опитування групи Рейтинг, Зеленського підтримують 24,9 відсотка, Тимошенко – 18,8 відсотка, а Порошенка – 17,4 відсотка.

Порошенко зазначив, що Україна зацікавлена у прозорому і справедливому виборчому процесі, натомість РФ працює над тим, щоб зірвати проведення виборів.

«Кремлю потрібно, щоб пролилася кров, українська кров. Це не є сценарій перемоги когось на виборах. Це - спроба зірвати вибори», - сказав Порошенко.

На думку Порошенка, президент РФ Володимир Путін хоче зірвати вибори, щоб Україна відмовилася від європейського та євроатлантичного курсу.

«Путін переконаний, якщо його план змінити владу в Україні спрацює, то стане можливою зміна європейського та євроатлантичного курсу України. Для цього ним задіяний весь арсенал гібридної війни», - сказав президент України.

Раніше президент України Петро Порошенко не виключив, що у період проведення виборів можливі провокації та теракти.

Нагадаємо, в нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: