Екс-директор ЛБТЗ спробував оскаржити передачу його майна в управління АРМА

Читать на русском
Апеляційний суд столиці відмовив захиснику колишнього керівника бронетанкового заводу в скарзі на рішення слідчого судді.
Роман Тимків

Суд відмовив обвинуваченому колишньому директору Львівського бронетанкового заводу Роману Тимківу в скасуванні передачі його арештованого майна в управління Національного агентства з менеджменту та розшуку активів.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду.

Як відомо, рішенням Солом'янського районного суду міста Києва арештоване майно Тимківа було передано в управління Нацагентства. Зокрема, йдеться про земельну ділянку в Івано-Франківській області; частину домоволодіння; 100% корпоративних прав у ТОВ «Водне плесо»; 20% корпоративних прав у ТОВ «Мережа супермаркетів «Плюс Бонус»; 50% корпоративних прав у ТОВ «Прикарпатська кераміка»; 100% корпоративних прав у ПП «Плюс 999»; 100% корпоративних прав у ТОВ «НІКРОМГРУП ЛТД»; 49,99% корпоративних прав у ТОВ «ВП КАЛУСЬКИЙ БРОВАР», а також півквартири.

Не погоджуючись з таким рішенням адвокат екс-директора ЛБТЗ подав апеляцію. Проте Київський апеляційний суд відмовив у відкритті провадження за скаргою. Судді вказали, що рішення про передачу арештованого майна в управління АРМА не підлягає оскарженню.

Як відомо, за вказане рішення про передачу майна Тимківа Вища рада правосуддя покарала слідчого суддю. Однак пізніше пом'якшила покарання.

Нагадаємо, екс-директора ЛБТЗ звинувачують у розтраті понад 14 млн грн при закупівлі двигунів для потреб Збройних сил України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: